keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Messy Bun hat

Koko maailma tuntuu olevan sekaisin noista Messy Bun- hatuista :) Naureskelin aluksi ajatukselle, mutta olihan sitä sitten itsekin kokeiltava. Tänään neuloin sellaisen ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, vaikka itse en tule sitä käyttämään. Ehkä jatkojalostan sen veljeni tyttöystävälle pipoksi, hänellä kun ei kovin pitkät hiukset ole.

EDIT: Rakastuin tähän kuitenkin ja tein vielä toisenkin.. tämä tulee sittenkin ihan itselle, kun en näytä niin hölmöltä tämä päässä :)


Jostain syystä olen aina vihannut pipoja. :) Tai en varsinaisesti vihannut, mutta en ole koskaan aikuisiällä niitä tykännyt käyttää tai sitten en vain yksinkertaisesti ole löytänyt sellaista pipoa, joka minulle itselleni sopisi. Innostus neulomiseen ja pipoihin lähti miehelleni tänä syksynä neulomastani piposta ja nyt niitä on syntynytkin jo useampi. Alkaa vaan tuntua siltä, että meillä hukutaan kohta pipoihin kaikkien ohjeiden testineulontojen jälkeen, mutta onneksi on joulu tulossa :) Pari pipoa on ainakin löytänyt jo saajansa. :)

Noiden ajatusten pohjalta syntyi Rajalla huppuhuivi, minua talveksi lämmittämään.

Polku pipon pikkusisko Messy Bun hat :)




Ohje löytyy Ravelrysta

Sinulla ei tarvitse olla tunnuksia Ravelryyn, voit ostaa ohjeen myös täältä / You do not have to be Ravelry member, you can buy the pattern here:


Maksu Paypalilla / Pay with Paypal.

Ohje ainoastaan englanniksi. Pattern is written only in english.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti