lauantai 3. joulukuuta 2016

Simppelit joulukortit

Mulla oli suuret suunnitelmat joulukortteja varten ja se on joka vuosi ollut huippukivaa puuhaa. Tänä vuonna en kuitenkaan innostunut asiasta ollenkaan, vaikka olin ostanut materiaalejakin kortteja varten.

Viime vuonna askartelimme pojan kanssa kortit perunanpainannalla.
Tuolloin käytössä oli valmiit korttipohjat, pari eri kokoista perunaa, akryylimaalia ja valmiita tähtiä ja silmiä liimattavaksi paikoilleen sekä tietysti liimaa.



Poika tykkäsi pingviinien askartelusta kovasti, mutta useaan kertaan saman toistaminen alkoi kyllästyttää ja piti vaihtaa toimintaa esim. painamisesta tähtien liimaamiseen. En löydä viime vuotista korttia nyt tähän hätään mistään, mutta voin lisätä valmiista kortista kuvan myöhemmin, jos sellaisen löydän :)

Tänä vuonna kaikki muu oli mukavampaa (pojan mielestä) ja kortit jäivät minun puuhailtaviksi ja minuakaan ei huvittanut, mutta oli pakko :D

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja vaikka itse sanonkin, korteista tuli ihan nättejä kaikesta yksinkertaisuudestaan huolimatta. Epäilin omaa visiota ja toteutusta, mutta jos aika ei riitä, eikä huvita, niin tässä idea :)

Tarvitset kortteihin sakset, valmiita korttipohjia, washi- teippiä, Hyvää joulua-leimasimen, leimasintyynyn ja tarroja.

Liimaa washi-teippi kortin reunasta reunaan, leikkaa ylimääräiset pois, liimaa tarra teipin päälle toiseen reunaan ja paina leima viereen. :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti