keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Ludwig, Lemmy, Iggy ja muut jampat Super Mariosta

Meillä ei olla hetkeen vouhotettu mistään muusta kuin Super Mariosta ja Nintendosta. Kaikki pitäisi olla Super Marioa ja tämä kyseinen ukkeli on läsnä joka toisessa lauseessa sekä laulussa.

Kävimme Ideaparkista ja sieltä olisi pitänyt saada Bowserin vanhin lapsi pehmolelu pelikaupasta. Pehmolelun hinta oli mielestäni kovin suolainen, 29.95e. Eikä siellä sitten sitä vanhinta lasta ollutkaan. Kyseessä on siis poikani mukaan Bowserin, Marion vihollisen, lapsi Ludwig von Koopa. Ludwigilla on sininen, valtoimenaan pörröttävä tukka ja taikasauva, jolla se ampuu tulipalloja.

Päätin sitten, että pojan synttäreille mulla on valmiina tämä kuuluisa Ludwig. En puhunut pojalleni suunnitelmastani mitään, siltä varalta, että todennäköisesti epäonnistuisin tässä projektissani :D (vahva luotto itseen on aina paikallaan).

Ohjetta tähän paholaisen ei tietenkään mistään löytynyt. Bowseriin kylläkin, mutta ei se ole niin kiva. Sitten kesken projektin suuren ihailun kohde muuttui useaan kertaan Bowserin eri lapsiksi, joita on melkoinen liuta.

Ludwig kuitenkin valmistui ja päätin antaa sen pojalle heti, kun se on valmis. Taikasauvoineen se nyt on viikon verran seikkaillut ympäri neidän kämppää - majaillen milloin sängyssä, toisinaan sohvalla ja lattialla. Se on ollut ahkerasti mukana leikeissä ja istunut ruokapöydän vieressä odottamassa. Ludwig on päässyt reissaamaan autollakin!

Poikani riemun innoittamana päätin kirjoittaa ohjeenkin, joka löytyy englanninkielisenä Ravelrysta:


LUDWIG


Koodilla LUDWIG saat ohjeesta 50 % alennusta tämän kuun loppuun (31.7 klo 23.59) asti.




Asiasanat: crochet super mario, crochet Ludwig von Koopa, virkattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti