tiistai 6. syyskuuta 2016

Tuubihuivihurmio 2

Astuessani ulos tänä aamuna, havahduin siihen, että nyt on todella syksy. Ulkona oli raikas, sumuinen ilma. Yöllä oli ilmeisesti ollut pakkasta, siellä täällä oli kevyttä kuuraa. Ajatus syksystä toi mukanaan haikean tunnelman, vaikka olen aina pitänyt syksystä, se tuo mukanaan alakuloisen fiiliksen.

Havainnostani huolimatta lähdimme poikien kanssa kauppaan ja päätin vielä pistäytyä Kodin1:ssä, jos siellä olisi jotain lankoja jäljellä. Lanka valikoima oli todella aika surkea, muutama hassu kerä ja paria eri lankaa. Mukaan tarttui kuitenkin pari kerää tummanvihreää Naava- lankaa. Mielestäni sävy oli ihanan syksyinen <3

Ehkä näistä tuleekin se mieheni pipo, josta edellisessä tuubihuivi-postauksessani kerroin. Adlibris.com:ista tilaamani langat saapuivat tänään ja hain ne kauppareissulla. Heti paketin avattuani tajusin, että Dropsin Baby Merino on aivan liian ohutta pojan tuubihuiviin. Sen sijaan miehen pipoon suunnittelemani Drops Merino Extra Fine olisi tuubihuiviin juurikin sopivaa, kaksinkerroin. Ja ei muuta kuin Adlibriksen sivuille paikkailemaan aiempaa tilaustani :) Ja arvatkaa mitä!!! Adlibriksella on Dropsin merinolangat -25% alessa! :)


Pipon sijaan aloin tehdä miehellenikin Yhden illan tuubihuivia. Josko tuo naava sitten saisi kunnian muotoutua pipoksi :) Katsotaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti