keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Virkatut Rakkaustossut

Eilen intouduin muistelemaan menneitä ja kaivelin kaikkia vanhoja kivoja juttuja meistä. Siinä samalla huomasin, että mehän ollaan ekaa kertaa tavattu 23.9 (joka on muuten ihan kohta)!

Ajattelin, että voisi olla kiva yllättää mies jotenkin meidän ensitapaamisen vuosipäivän kunniaksi (mies ei tätä muista). Google oli taas pitkään kiva kaveri, mutta sitten bongasin viime viikolla kirjastosta lainaamastani Erika Knightin Tyylikkäät silmukat- kirjasta kivat tohvelit. Ja sitten mä innostuin.

Pakkasin pojat autoon ja suuntasin Tokmannille ostamaan tarjouksessa olevaa Novitan Isoveli- lankaa. Ostin grafiitinharmaata, koska pidän väristä kovasti. Kotona minulla oli joku vanha 7- veljestä jämä, samaa väriä ja laitoinkin sitä tossuihin Isoveli- langan rinnalle, se jämä riitti juuri ja juuri tossuihin.

Virkkasin tossut 7 mm koukulla, kuten ohjeessakin on tehty. Haastavinta tossujen tekemisessä oli kuitenkin niiden suurentaminen miesten kokoon. Hain siis eteisestä miehen kengänpohjallisen ja siihen vertailin aina tekemääni tossun pohjallista. Mies on työreissussa, niin tämä kaikki oli helppo toteuttaa salaa :) Tossujen valmistuttua havaitsin niissä muutaman virheen, mutta ne saa kelvata tuollaisenaan. :) Mies tuskin huomaa mitään, mutta mua itseäni ärsyttää, kun tiedän niiden siellä olevan.. mur. 

Kokeilin tossuihin youtuben opastuksella tuollaista punaista sydäntä. Kuvassa sydän ei ole vielä kiinni (ja tossutkin on päättelemättä :) ), enkä tiedä teenkö edes toista tai laitanko niitä edes tossuihin. Tossut kaipaisivat mielestäni kuitenkin jonkun pienen yksityiskohdan, mutta mulla on vielä aikaa pohtia sitä :)

Ohje tossuihin: Erika Knight: Tyylikkäät silmukat - 20 inspiroivaa virkkausohjetta - kirja, löytyy myös ilmaiseksi Ravelrysta
Koukku: 7 mm
Lanka: Novita Isoveli, grafiitti 170 g ja 7-veljestä, grafiitti 100g (arvio.. En punninnut lankaa ennen aloitusta)






Toivottavasti tossut lämmittää miestäni, ainakin ne on rakkaudella tehty.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti